lets-welcome-you.jpg

De wereld waarin wij werken verandert snel. En daarom veranderen wij nog sneller mee. SKIDATA Benelux zit midden in een businesstransitie waarin onze klanten en hun gasten meer dan ooit centraal staan. Daarom is onze wereldwijde ambitie “we change the world of welcoming people”. Maar dit begint intern met de juiste mensen vol zin en energie. En die zoeken wij!
training and development
flexible working hours
world-wide careers
Vind jij het leuk om een team van Field Engineers aan te sturen en actief bij te dragen aan de klanttevredenheid? SKIDATA Benelux is op zoek naar een

FIELD SERVICE DELIVERY MANAGER

JOUW TAKEN

In deze dynamische omgeving ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team van Field Engineers en het onderhouden van het contact. Je hebt een doorslaggevende rol in de tevredenheid van onze klanten en coördineert en ziet toe op de afgesproken dienstverlening. Je verzorgt de maandelijkse rapportages en denkt mee in oplossingen en het optimaliseren van processen.

JOUW PROFIEL

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en affiniteit met techniek
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke, leidinggevende rol
  • Jij weet het maximale uit jouw team te halen en staat daarbij sterk in je schoenen
  • Je bent klantgericht en staat voor een goede dienstverlening
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift

JOUW TOEKOMST

  • Bij SKIDATA leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

Your Place of work

Barendrecht/Rotterdam

KOM ONS TEAM VERSTERKEN EN SOLLICITEER NU; vacature.benelux@skidata.com
KOM ONS TEAM VERSTERKEN EN SOLLICITEER NU; vacature.benelux@skidata.com

Share this job

Back to joblist