lets-welcome-you.jpg

De wereld waarin wij werken verandert snel. En daarom veranderen wij nog sneller mee. SKIDATA Benelux zit midden in een businesstransitie waarin onze klanten en hun gasten meer dan ooit centraal staan. Daarom is onze wereldwijde ambitie “we change the world of welcoming people”. Maar dit begint intern met de juiste mensen vol zin en energie. En die zoeken wij!
training and development
flexible working hours
world-wide careers
Ben jij communicatief sterk en zoek jij veel diversiteit in je werk? Bij SKIDATA BNLX, op de afdeling Customer Service zoeken wij nieuwe collega’s in de rol van

HELPDESK ENGINEER - CUSTOMER SERVICE

JOUW TAKEN

Je maakt deel uit van het Benelux Customer Serviceteam en bent het eerste aanspreekpunt voor klanten voor technische- en andere aftersales gerelateerde vragen. Je ondersteunt klanten via mail, telefonisch of remote en registreert de informatie. Je staat in voor de planning van de techniekers voor onderhoud en interventies, in afwisseling met een collega. Je volgt de techniekers op en stuurt hen aan volgens de planning.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt een achtergrond in IT, netwerkbeheer, elektronica, elektromechanica of aanverwante richting door werkervaring of andere activiteiten
  • Je hebt een aantal jaar ervaring in een klantgerichte job
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt kennis van het Engels
  • Je bent administratief onderlegd en kan prioriteiten stellen
  • Je bent een teamspeler met een positieve ingesteldheid

JOUW TOEKOMST

  • Bij SKIDATA leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap, training en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

Your Place of work

Barendrecht/Rotterdam

KOM ONS TEAM VERSTERKEN EN SOLLICITEER NU; vacature.benelux@skidata.com
KOM ONS TEAM VERSTERKEN EN SOLLICITEER NU; vacature.benelux@skidata.com

Share this job

Back to joblist