Gizlilik bildirimi
  • Home
  • Gizlilik bildirimi

SKIDATA Veri Koruma Yönetmeliği Kuralları

SKIDATA AG
Gizlilik bildirimi

Burada, SKIDATA sizin kişisel verilerinizi nasıl topladığını, işlediğini ve kullandığını öğrenebilirsiniz. Bu gizlilik bildiriminde "veri" sözü geçtiğinde, söz konusu sizin kişisel verilerinizdir.

Verilerinizin işlenmesinden sorumlu:
SKIDATA AG (“SKIDATA”)

Untersbergstraße 40
5083 Grödig
Austria

Gizlilik ile ilgili görevlilerimize şu şekilde ulaşabilirsiniz: dataprivacy@skidata.com

Online tekliflerimizi kullandığınızda (örn. web sayfası, haber bülteni, online platformlar, eRecruiting), ilgili formlarda belirtilen verileri kendiniz kullanıma sunarsınız. Bu veriler, prensip olarak sadece ilgili uygulamayla bağlantılı amaç için işlenir.


Haber bülteni:

Onayınızı verdikten sonra, istediğiniz her zaman bu onayı tekrar geri alabilirsiniz. Bunun için lütfen, haber bülteninde öngörülmüş iptal etme seçeneğini kullanın.

Veriler: Ad ve soy ad, akademik unvan, e-posta adresi, şirket, departman, pozisyon, adres, önemli uzmanlık alanları

Amaç: Şirket, ürünler, hizmetler, organizasyonlar hakkında bilgileri gönderilmesi

Hukuki zemin: Sözleşme, onay, meşru menfaat (Madde 6 DSGVO (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği))

 

Eğitim platformu:

Onayınızı verdikten sonra, istediğiniz her zaman bu onayı tekrar geri alabilirsiniz. Bunun için lütfen, haber bülteninde öngörülmüş iptal etme seçeneğini kullanın.

Veriler: Ad ve soy ad, cinsiyet, e-posta adresi, şirket, departman, pozisyon, ülke, önemli uzmanlık alanları

Amaç: Eğitimlerin organizasyonu

Hukuki zemin: Sözleşme, onay, meşru menfaat (Madde 6 DSGVO (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği))

 

eRecruiting:

Online Recruiting aracımız üzerinden başvuru yapabilirsiniz. SKIDATA kişisel verilerinizi eRecruiting bağlamında nasıl topladığını, işlediğini ve kullandığını, lütfen başvurunuz sırasında size bu araç üzerinden bildirilen, bunun için özel gizlilik bildiriminden okuyunuz.

Amaç:Başvuru yönetimi, başvurunuzun işlenmesi, gerektiğinde delil listemize kayıt edilmesi

Hukuki zemin: Onay, meşru menfaat (Madde 6 DSGVO (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği))

 

Çerezler

Online uygulamalarımız çerezler kullanmaktadır. Çerezler, oturum açma bilgilerini içeren ve size sistemde otomatik oturum açma ve böylece gelişmiş kullanılabilirlik sunan (örn. birden çok şifre girişinin gerekli olmaması) metin dosyalarıdır. Çerezler sadece oturum açma bilgilerinizi kaydeder ve bilgisayarınızda hasarlara neden olmaz. Çerezlerinizin kayıt süresini, tarayıcınız üzerinden kendinizi belirleyebilir ve çerezleri istediğiniz zaman kendiniz de silebilirsiniz.

Amaç: Oturum açmış kullanıcı olarak kişi doğrulaması için

Hukuki zemin: Meşru menfaat (Madde 6 DSGVO (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği))

 

Sosyal medya eklentileri

Web sayfamız, makaleleri örn. Facebook, Twitter, Xing, LinkedIn vs. gibi sosyal ağlarda tavsiye etmek ve paylaşabilmek için sosyal medya eklentileri kullanmaktadır. Verilerin üçüncü kişilere aktarılması, ancak web sayfası üzerinden gösterilen butonlardan/simgelerden bir tanesine bastığınızda gerçekleşir. SKIDATA'nın bu sosyal ağlar tarafından ayarlanan çerezlere ne etkisi ne de erişimi vardır.

 

Pazarlama çerezleri

Tarafımızdan web sayfalarında reklam yerleştirmekle görevlendirilen harici hizmet sağlayıcılarıyla birlikte çalışıyoruz.

Amaç: Bu hizmet sağlayıcıları, web sayfamızla ve reklamlarımızla ilgili kullanımınızı ve etkileşiminizi tespit etmek için çerezler kullanır.

Hukuki zemin: Onay, meşru menfaat (Madde 6 DSGVO (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği))

 

Google Adwords ile yeniden pazarlama

Web sayfalarımızın ziyaretçilerine, üçüncü şahısların web sayfalarında reklam gösterebilmek için Google Remarketing Adwords ile çalışıyoruz.

Amaç: Reklamların tekrarlanmasını engellemek, tıklama sahtekarlığını önlemek ve algılayabilmek ve size, ziyaret ettiğiniz sayfalarla ilgili reklamlar gösterebilmek için, Google çerezler kullanır. Google ayrıca web taleplerinizi, IP adresinizi, tarayıcınızın türünün ve dilinin yanı sıra talebinizin tarihini ve saatini kaydeder. Google ayrıca, tarayıcınızı kesin olarak tanımlayan bir veya birden çok çerez yerleştirir. Google, verilerinizi bilhassa hizmetlerin geliştirilmesi için ve güvenlik nedenlerinden dolayı kaydeder.

Hukuki zemin: Onay, meşru menfaat (Madde 6 DSGVO (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği))

 

Facebook üzerinden yeniden pazarlama

Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook") tarafından web sayfalarımızda sunulan söz konusu bir Custom Audience Pixel entegre ediyoruz ("Pixel"). Bu Pixel, web sayfalarımızın kullanımı üzerinden veriler tespit eder (örn. hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz) ve bunları Hash biçiminde Facebook'a aktarır.

Amaç: Bu veriler, istatistik ve pazar araştırması amaçlarıyla kullanılır. Bu şekilde Facebook web sayfaları üzerindeki pazarlama kampanyalarımızın etkililiğini (Conversion-Tracking) ölçebilir ve reklamlarımızı hedefli olarak Facebook tarafından oluşturulan gruplara yönlendirebiliriz. Ayrıca Facebook haber kaynağınız üzerinden size, web sayfa kullanımınıza göre muhtemelen ilgi çekici bulabileceğiniz reklamlar gösterebiliriz. Facebook'u ziyaret ettikten sonra web sayfamızı kullanırsanız, sadece örn. bir sipariş verdiğinizde sizi tanımlayabilir ve bu bilgiyi sizin müşteri hesabınızla ilişkilendirebiliriz.

Hukuki zemin: Onay, meşru menfaat (Madde 6 DSGVO (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği))

 

Google Analytics

Web sayfamız, Google Analytics web analiz hizmetinin fonksiyonlarını kullanmaktadır. Hizmeti, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA sağlar. Google Analytics, web sayfası kullanıcılarının etkileşimlerini tespit eder.

Google tarafından reklam amaçlı veri kullanımına dair daha fazla bilgilere, ayar ve iptal etme olanaklarına Google web sayfalarından ulaşabilirsiniz: https://www.google.com/policies/privacy/partners ("İş ortaklarımızın web sayfalarını veya mobil uygulamalarını kullandığınızda Google tarafından veri kullanımı"), http://www.google.com/policies/technologies/ads ("Reklam amaçlı veri kullanımı"), http://www.google.com/settings/ads ("Siz reklam göstermek için Google tarafından kullanılan bilgilerin yönetimi") ve http://www.google.com/ads/preferences ("Google tarafından size gösterilecek reklamları belirleyin").

 

Verilerinizi bizim paylaşmakla yükümlü müsünüz?

Kişisel verilerinizin paylaşılması temel olarak isteğe bağlıdır. Ancak SKIDATA tarafından amacına uygun işleme için bazı bilgiler gereklidir (örn. başvuru yönetimi veya haber bültenini göndermek için). Bu bilgiler işaretlenmiştir. Verilerinizi paylaşmazsanız, haber bültenimizi size gönderemeyiz veya başvurunuzu işleyemeyiz.

 

Verilerinizi kim alır?

Verilerinizi prensipte sadece söz konusu amaçlarda işlemek için ihtiyacı olan departmanlar ve personeller alır. Bunun dışında, tarafımızdan görevlendirilen sözleşmeli işleyiciler (IT hizmet sağlayıcıları, Hosting şirketleri, pazarlama ajansları vs.) verilerinizi aldığında, verilerinizin sözleşmeli işleyicilerde yasalara uygun olarak ve gizli şekilde kullanılması için, bunlarla kapsamlı güvencelere sahip bir işleme sözleşmesi yaptık.

 

Verilerinizi ne kadar süreliğine kaydediyoruz?

Toplama sırasında (örn. onayınızın çerçevesi dahilinde) kesin bir kayıt süresi belirtilmemişse, kişisel verileriniz kaydetme amacının yerine getirilmesi için artık gerekli değilse silinir, ancak geçerli kılma, yasal taleplerin gerçekleştirilmesi veya savunulması için verilerin saklanmasına yönelik yasal saklama yükümlülükleri veya ticari titizlik sorumlulukları engel oluşturuyorsa silinmez.

Veriler silinmediği sürece, verileriniz anonimleştirilir. Bu durumda her türlü kişi ilişkilendirmesi tekrar geri alınmayacak şekilde ve böylece gizlilik yasası bakımından yönetmeliklerin kullanılabilirlikleri silinir.

 

Hangi haklarınız vardır?

Şunları yapabilirsiniz

  • - SKIDATA tarafından işlenen kişisel verileriniz hakkında bilgi alabilirsiniz;
  • - Doğru olmayan kişiler verilerin düzeltilmesi için talepte bulunabilirsiniz;
  • - SKIDATA tarafından kullanılan verilerinizin işlenmesi sadece sizin onayınıza dayanıyorsa, SKIDATA tarafından kullanılan kişisel verilerin silinmesini talep edebilirsiniz;
  • - Gerekli durumlarda kişisel verilerinizin kullanımının sınırlanmasını talep edebilirsiniz;
  • - Kişisel verilerinizin aktarılmasını talep edebilir veya
  • - SKIDATA tarafından kişisel verilerin veri işlemesine itiraz edebilirsiniz.
  • - Onay vermeniz durumunda, bize verdiğiniz onayı her zaman iptal etme hakkına ve bizde kayıtlı verilerinize dair bilgi alma, düzeltme veya silme hakkına sahipsiniz.

Haklarınızı öğrenmek için lütfen e-posta üzerinden gizlilik ile ilgili görevlilerimize başvurun:

Data Privacy Officer: dataprivacy@skidata.com

 

Gerekli durumlarda, DSGVO (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği) uyarınca, denetim makamına (Österreichische Datenschutzbehörde www.dsb.gv.at) (Avusturya Veri Koruma makamı)) şikayette bulunabileceğinizi de size bildirmek isteriz.