lets-welcome-you.jpg

De wereld waarin wij werken verandert snel. En daarom veranderen wij nog sneller mee. SKIDATA Benelux zit midden in een businesstransitie waarin onze klanten en hun gasten meer dan ooit centraal staan. Daarom is onze wereldwijde ambitie “we change the world of welcoming people”. Maar dit begint intern met de juiste mensen vol zin en energie. En die zoeken wij!
training and development
flexible working hours
world-wide careers
Ter uitbreiding van ons Sales team zijn wij op zoek naar een

ACCOUNTMANAGER

JOUW TAKEN

In deze dynamische omgeving krijg je de verantwoordelijkheid over een of meerdere marktsegmenten. Daarnaast is het bezoeken van prospects, evenals acquisitie onderdeel van je takenpakket. Samen met je collega’s sta je voor klanttevredenheid en denk je mee in oplossingen.

JOUW PROFIEL

  • Aantoonbaar bachelor werk- en denkniveau
  • Kennis van IT-infrastructuren (Cloud en on-premise)
  • Je bent een relatiebouwer die in staat is om zowel new business te genereren als bestaande business verder uit te bouwen en je weet je netwerk te vergroten
  • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie; de verkoop en kennis van beheer van ICT-oplossingen
  • Ervaring in een omgeving waar projecten worden verkocht is een pluspunt
  • Uitstekend in Nederlands, Frans en Engels, zowel in woord als geschrift

JOUW TOEKOMST

  • Bij SKIDATA leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

Your Place of work

Zaventem (Brüssel)

KOM ONS TEAM VERSTERKEN EN SOLLICITEER NU; vacature.benelux@skidata.com
KOM ONS TEAM VERSTERKEN EN SOLLICITEER NU; vacature.benelux@skidata.com

Share this job

Back to joblist