lets-welcome-you.jpg

De wereld waarin wij werken verandert snel. En daarom veranderen wij nog sneller mee. SKIDATA Benelux zit midden in een businesstransitie waarin onze klanten en hun gasten meer dan ooit centraal staan. Daarom is onze wereldwijde ambitie “we change the world of welcoming people”. Maar dit begint intern met de juiste mensen vol zin en energie. En die zoeken wij!
training and development
flexible working hours
world-wide careers
Ben jij een buitenmens en wil je veel afwisseling? Heb je werkervaring in de elektrotechniek, en een passie voor ICT? Bij SKIDATA BNLX zoeken wij nieuwe collega’s in de rol van

Field Service Engineer

JOUW TAKEN

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren en onderhouden van toegangscontrole- en parkeermanagementsystemen. Je beschikt over een bedrijfsauto en je bent veel op pad. Je bent het visitekaartje van SKIDATA en speel je een doorslaggevende rol in de tevredenheid van onze klanten. Je zal mogen genieten van een interne opleiding waarbij we je klaarstomen om mee te kunnen draaien in ons team. Verder zal je 50% van je tijd doorbrengen in jouw regio, de andere 50% zal je werken over de Benelux.

JOUW PROFIEL

  • Gemotiveerd, leergierig, flexibel en klaar om te werken!
  • Je hebt ervaring met / kennis van IT (netwerken en databases) en elektrotechniek
  • Je bent klantgericht en communiceert vlot in het Nederlands en Frans
  • In het bezit van een rijbewijs B en woonachting in de regio Antwerpen

JOUW TOEKOMST

  • Bij SKIDATA leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap, training en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

Your Place of work

Zaventem (Brüssel), Barendrecht/Rotterdam

KOM ONS TEAM VERSTERKEN EN SOLLICITEER NU; vacature.benelux@skidata.com
KOM ONS TEAM VERSTERKEN EN SOLLICITEER NU; vacature.benelux@skidata.com

Share this job

Back to joblist